f078bfeb-2dc9-4995-9987-98a25c8dc705-original

Architectuurstudio SKA werkt met liefde en zorg aan uiteenlopende opdrachten in de woningbouw, utiliteitsbouw, interieur en restauratie. De realiteit van de meeste van deze opdrachten vraagt om een pragmatische benadering maar wanneer de ruimte daarvoor aanwezig is zoeken we altijd naar vernieuwing.

Ondanks een steeds veranderende woon-, werk- en leefomgeving, vormt de context van een opdracht nog steeds het belangrijkste uitgangspunt voor ons ontwerpproces. Een gedegen analyse en brede beschouwing van de ontwerpopgave leidt tot een eenduidig ontwerp, welke helder ingrijpt in de situatie. Met oog voor detail, materiaalkeuze en minimum aan middelen streven we naar het maximaal haalbare resultaat.

Momenteel werken we aan projecten als woningen in Zupthen, Epe, Sonnega, de nieuwbouw van een villa in Hilversum, Roderesch en een boerderij in Balinge, de bouw van woningen in Glimmen en Eelderwolde, verscheidene recreatiewoningen in Ameland, Midlaren en Haren.

Sinds begin 2011 houdt Architectuurstudio SKA zich ook bezig met passief bouwen. Het eerste energiezuinige passiefhuis is medio 2012 opgeleverd.

 

Bij Architectuurstudio SKA werken of hebben gewerkt: